The best Side of راهکار آنفولانزا
The best Side of راهکار آنفولانزا
Blog Article
دکتر مقدم با بیان اینکه این واکسن تنها از ابتلا به آنفلوانزا پیشگیری میکند و در مقابل ویروسهای دیگر اثری ندارد، تصریح کرد: بهترین زمان تزریق این واکسن از شروع فصل آنفلوانزا یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.
آیا آنفولانزا واگیردار است؟ بله! آنفولانزا یک عفونت ویروسی است که بهشدت واگیردار است و بهراحتی از فردیبهفرد دیگر منتقل میشود.
افرادی با بیماری های زمینه ای مانند بیماری های قلبی، کلیوی، آسم و دیابت
حتی واکسیناسیون در فصل آنفلوآنزا هم میتواند مفید باشد. پس از دریافت واکسن تقریبا ۲ هفته طول میکشد تا بدن آنتیبادیهای مربوط به بیماری را بسازد.
استراحت و نوشیدن مایعات کافی در درمان آنفولانزا بسیار مؤثر است. روشهای درمان آنفولانزا
- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
هنگام ابتلا به بیماری آنفولانزا نوشیدن و استفاده از مایعات بسیاری ضروری است.
سوپ مرغ، سوپ پا، پرتقال، گریپفروت، نارنگی، چای لیمو، زنجبیل، اکیناسه، گل رز، مریمگلی، چای آویشن، چای اکالیپتوس، عسل، پیاز و سیر اصلیترین غذاهای مفید برای آنفولانزا هستند.
وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسنها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.
تب کرونا مختصر و کم است اما تب ناشی از ابتلا به آنفولانزا بسیار شدید میباشد.
سرماخوردگی یا زکام معمولاً به مشکلات دیگری منجر نمی شود، اما می تواند احتمال حمله آسم را در افراد مبتلا به آسم افزایش دهد.
ویروس بیماری آنفولانزا ممکن است در فصول آنفولانزا تا چند روز مسری است گرم مانند تابستان نیز باعث ایجاد بیماری در بدن افراد گردد.
توجه داشته باشید که تب بالا، تنگی نفس و اسهال و استفراغ هرکدام میتوانند سلامت فرد را تهدید کنند. درصورت مشاهدهی این علائم لازم است با پزشک صحبت کنید.
آنفولانزا همچنین میتواند مشکلات سلامتی مزمن قبلی را بدتر کند. افراد مبتلا به آمفیزم، برونشیت مزمن یا آسم ممکن است نارسایی تنفسی را تجربه کنند، در حالی که افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر یا نارسایی قلبی ممکن است دچار نارسایی حاد قلبی شوند.